maanantai 24. marraskuuta 2014

Viikko 2 takana

Heippa!

Eilen tosiaan päättyi toinen viikko. Sen "kunniaksi" söin purkillisen tonnikalaa vedessä,mikä on sallittua 1+ tasolla mutta ei periaatteessa paastolla. Kaloreita tuli n.500kcal eli niukoilla mennään. Tänään alkoi viikko numero 3. Mulla on ruokia keskiviikkoon asti,mutta huomenna on valmentajalla käynti ja samalla otetaan kehonkoostumusmitat ja toivottavasti rasvaprosentti olisi pienentynyt :)

Oon huomannut,että juomisesta tulee helpompaa kun lasken ne puolen litran vesipullon avulla. Ennen klo 12 juon 2 pullollista vettä,12-15 taas kaksi pullollista ja 15-21 juodaan myös kaksi pulloa.

Tänä aamuna punnitsin itseni ja painoa oli +100g ja uskon, että se johtuu eilisen ylimääräisestä suolasta. Ketoosiliuskojen mukaan mennään korkeimmalla ketoositasolla eli kyllä siellä sitä rasvaa palaa.

Mulla meni 6 vuotta tän ylipainon keräämiseen ja nyt koitan alle puolessa vuodessa päästä siitä eroon. Se vaatii uhrauksia ja helppoa se ei tule olemaan. Haluan olla ensi kesänä siinä kunnossa että kehtaan katsoa muiden ottamia valokuvia ilman, että ajattelen mikä läski olenkaan. Liikunnasta sen verran, että aion aloittaa tammikuussa salilla käynnin mutta en ota siitä stressiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti